Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Μάγκες...

Τι ποιο ωραίο συναίσθημα; Νικάς τον πρώτο. Είσαι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ανατρέπεις το ήδη ανατραπεί προς την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο αντίπαλος εκνευρίζεται και βιάζεται. Εσύ πεισμώνεις. Και παρόλο που οι κράμπες σε επισκέπτονται σαν τα παιδιά που λένε τα κάλαντα τα Χριστούγεννα, εσύ κερδίζεις. Μένεις με 10 παίχτες μετά από δίκαιη αποβολή. Και εσύ κερδίζεις.

Και κερδίζεις επιβεβαιώνοντας την κακή αγωνιστική κατάσταση του ΑΟΘ. Το πρόβλημα δεν είναι εκείνο της μαζικής ύπνωσης του αγώνα με την Ασωπία. Δεν είναι οι ελλείψεις και η κακή διαχείριση του αγώνα με τον Ύπατο. Είναι το τρίτο χτύπημα στην πόρτα της αγωνιστικής καταβαράθρωσης.

Στην Ασωπία μπήκαν όλοι οι πλανήτες σε ευθεία. Με το Ύπατο τέσσερεις. Με τον Αρματηλάτη πάλι 4. Απλώς άλλοι.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε τα καλά, αυτό είναι η απόδοση του Σωτήρη με 2 ασίστ. Η γκολάρα του Μουλκιώτη που πέτυχε κεφαλιά στο αριστερό Γ του αντίπαλου μποξέρ.

Τα φώτα τράβηξαν μόνο τα νέα παπούτσια του Π. Μαρίνη. Το 9άρι του ΑΟΘ λάνσαρε τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο-χειμώνα «φορώ τα ίδια». Λευκά παπούτσια με μπλε λεπτομέρειες και στυλ που δεν σε δεσμεύει. Πάρα πολύ ιδιαίτερη ήταν και η επιγραφή MARINIS στο πλάι του κουντεπιέ και ο αριθμός 9 στο άλλο πλαϊνό. Οι συμπαίχτες του μόλις το είδαν φόρεσαν τις χρυσοκαρακίτρινες εμφανίσεις καθώς τα σορτάκια τους δεν τους κόβουν στο καβάλο.

Πολύ καλός και ο Δέδες δημιούργησε το τρίτο γκολ με μια σέντρα διαβήτη.

Κατά τα άλλα, ο καιρός ήταν καλός και οι φίλαθλοι μαζεύτηκαν και είδαν ένα θέαμα με πολλά γκολ, τσαφ και καρατιές. Ο Βαϊκούσης φάνηκε ότι δεν ήταν καλά καθώς πετύχαινε μόνο μπάλα στις προβολές του.

Κατά τα άλλα άλλα, όλα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου